Heerlijk dineren in ons restaurant in Harlingen? Wij zijn gespecialiseerd in vis, schelp- en schaaldier-gerechten, en hebben de enige echte oesterbar van Nederland. Bij ons geniet u van de hoogste kwaliteit vis en oesters! Hoe uw gezelschap ook is: bij Visrestaurant de Tjotter bent u verzekerd van heerlijke gerechten.

Bent u meer een vleesliefhebber? Wij beschikken over een divers aanbod aan vlees; even heerlijk en van net zulke hoge kwaliteit! Uiteraard houden we bij ons restaurant in Harlingen ook rekening met de vegetarische gasten. Iedereen geniet bij ons van een uitstekend diner; welk gerecht u ook kiest!

Ook heerlijk genieten eten in ons restaurant? Wij willen u graag het mooie uitzicht aan de haven laten zien. Bel naar 0517 414691 en reserveer een tafel!

Restaurant Harlingen met hoge kwaliteit vis

Ons assortiment bestaat uit hoge kwaliteit aan vis, deze heeft dan ook de voorhand op ons menu. U proeft dagverse streekproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van de Harlinger visafslag.

Kom genieten van onze bijzondere zeewierkroket of zeewier-bitterbal gemaakt van vier soorten zeewier. Een smaakexplosie die u niet snel zult vergeten! Of proef net als vele van onze gasten van onze tarbot.

Proef de zilte zee rechtstreeks op uw bord in de vorm van vis, schelp- en schaaldieren.

Oesters eten in onze Oesterbar

Kom genieten van heerlijke oesters in onze oesterbar. Tijdens het proeven heeft u uitzicht op onze professionele koks die gerechten van andere gasten aan het bereiden zijn. U kunt de oesters bestellen zoals u ze het liefst eet: op ijs, gegratineerd of gepocheerd. Een zeer populair gerecht is de ‘amuse oester’: twee oesters op ijs met een heerlijk glas Cava Reserva.

Heeft u nog nooit oesters gegeten? Dat is geen probleem. U kunt de oesters ook per stuk bestellen, zodat u voor het eerst oesters kunt proberen. Onze oesterbar heeft een terras met uitzicht op de Noorderhaven, de oude sluis in het centrum van Harlingen en de Leeuwenbrug.

Iedereen geniet bij ons van een uitstekend diner; welk gerecht u ook kiest!

Visrestaurant de Tjotter aan de Noorderhaven in Harlingen

Visrestaurant de Tjotter is al ruim twintig jaar hét restaurant van Harlingen. Naast onze bijzondere gerechten is ook onze locatie uniek te noemen, omdat u heerlijk aan het water kunt eten. Visrestaurant de Tjotter bevindt zich in het pittoreske en prachtige oude Harlingen. Helemaal aan het eind van de mooiste en langste getijden-haven van Nederland mogen wij iedere avond onze gasten verwennen met onze cuisine.

Ook bijzonder? Bij onze locatie gaat het zoutwater over naar zoetwater, én Harlingen ligt aan de Wadden; wat Werelderfgoed is. Al met al is een avond dineren in ons restaurant in Harlingen een culinaire ervaring om nooit meer te vergeten! Ook genieten van een heerlijke lunch behoort bij ons tot de mogelijkheden.

In de top 3 beste restaurants in Harlingen

Al veel tevreden gasten gingen u voor. Ons visrestaurant in Harlingen staat niet voor niets in de top 3 beste restaurants in Harlingen van TripAdvisor. Van de 5 sterren krijgen wij gemiddeld 4,5 sterren. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op, want we zorgen er graag voor dat onze gasten het restaurant met een tevreden gevoel verlaten.

Met 2 personen genoten van een avond in dit visrestaurant. Zeer vriendelijke ontvangst en super mooi plekje op het terras aan de haven. We hebben genoten van voortreffelijke (vis)gerechten, verrassingen van de kok.

Heerlijke bijpassende wijn. Een smakelijk zoet dessert en een top kaasplankje zoals je het bijna nergens krijgt. Koffie met friandises als afsluiting. Absoluut sterwaardig!

Bekijk het veelzijdige menu van Restaurant de Tjotter

Bent u benieuwd naar de gerechten die onze professionele koks speciaal voor u bereiden? Neem dan eens een kijkje in de menukaarten en laat u inspireren. Misschien geniet u binnenkort wel van één van de heerlijke gerechten van onze menukaart. En dat allemaal terwijl u uitkijkt over de prachtige Noorderhaven en de oude sluis van Harlingen.

Kom eten bij ons restaurant in Harlingen

Komt u eten bij ons restaurant in Harlingen aan het water? Wij verwelkomen u graag! Reserveer nu uw tafel en wees verzekerd van een plek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op. Wilt u telefonisch reserveren of speciale (dieet)wensen doorgeven? Visrestaurant de Tjotter is telefonisch bereikbaar via 0517 414691.

Als u komt eten met een groep van 10 of meer personen dan kan er in overleg een speciaal menu samengesteld worden.