Dineren in ons visrestaurant in Harlingen

Wilt u graag heerlijk dineren in een restaurant in Harlingen? Bijvoorbeeld met uw partner op een romantische avond uit? Misschien wel voor een speciale gelegenheid, of gewoon om de liefde tussen u beiden te vieren! Of wellicht wilt u dineren met uw beste vriendinnengroep voor een gezellige avond vol goede verhalen, schatergelach en het ophalen van mooie en dierbare herinneringen. Of wie weet komt u graag alleen genieten! Hoe uw gezelschap ook is: bij Visrestaurant de Tjotter bent u van harte welkom. Wij zijn uw visrestaurant én tevens de enige echte oesterbar van Nederland. Bij ons kunt u dan ook smullen van de hoogste kwaliteit aan vis en oesters; en dit zeven dagen per week! Ook lekker eten in hét vis restaurant van Harlingen? Bel dan naar 0517 414691 om een tafel te reserven!

Restaurant in Harlingen aan het water

Wilt u komen dineren bij ons restaurant in Harlingen aan het water? Wij heten u van harte welkom! Ons assortiment bestaat uit hoge kwaliteit aan vis, deze heeft dan ook de voorhand op ons menu. U smult van dagverse streekproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van de Harlinger visafslag. Kom bijvoorbeeld genieten van onze bijzondere zeewierkroket of zeewierbitterbal gemaakt van vier soorten zeewier. Een smaakexplosie die u niet snel zult vergeten! Of proef net als vele van onze gasten van onze tarbot vis. Proef de zilte zee rechtstreeks op uw bord in de vorm van vis, schelp- en schaaldieren. Bent u toch meer een vleesliefhebber? Wij beschikken ook over een klein aanbod aan vlees; even heerlijk en van net zulke hoge kwaliteit! Uiteraard houden we bij ons restaurant in Harlingen ook rekening met de vegetarische gasten. Iedereen geniet bij ons van een uitstekend diner; welk gerecht u ook kiest!

Oesters eten in onze Oesterbar

Ook kunt u bij ons genieten van heerlijke oesters in de oesterbar. Geniet van de oesters terwijl u zicht heeft op hoe onze professionele koks de gerechten van onze andere gasten bereiden. U kunt de oesters bestellen zoals u ze het liefst eet. Op ijs, of misschien toch gegratineerd of gepocheerd. Een erg populair gerecht is de ‘amuse oester’ . Wanneer u dit gerecht bestelt vindt u op uw bord twee oesters op ijs met daarnaast een glas Cava Reserva. Heeft u nog nooit oesters gegeten? Dat is geen probleem. U kunt de oesters ook per stuk bestellen, zodat u voor het eerst oesters kunt proberen in onze Oesterbar. De Oesterbar heeft een terras met uitzicht op de Noorderhaven, de oude sluis in het centrum van Harlingen en de Leeuwenbrug. Geniet van de Oesters terwijl u uitkijkt over de Noorderhaven.

Iedereen geniet bij ons van een uitstekend diner; welk gerecht u ook kiest!

Visrestaurant de Tjotter aan de Noorderhaven in Harlingen

We vertellen u graag meer over ons visrestaurant. Visrestaurant de Tjotter is al ruim negentien jaar hét restaurant van Harlingen. U bent altijd van harte welkom om te komen eten bij ons aan het water. Naast onze bijzondere gerechten is ook onze locatie uniek te noemen. Waarom? Visrestaurant de Tjotter bevindt zich in het pittoreske en prachtige oude Harlingen. Helemaal aan het eind van de mooiste en langste haven van Nederland mogen wij iedere avond onze gasten verwennen met onze cuisine. Ook bijzonder? Bij onze locatie gaat het zoutwater over naar zoetwater, én Harlingen ligt aan de Wadden; wat Werelderfgoed is. Al met al is een avond dineren in ons restaurant in Harlingen een culinaire ervaring om nooit meer te vergeten! Ook genieten van een heerlijke lunch behoort bij ons tot de mogelijkheden.

In de top 3 beste restaurants in Harlingen

Al veel tevreden gasten gingen u voor. Ons visrestaurant in Harlingen staat niet voor niets in de top 3 beste restaurants in Harlingen van TripAdvisor. Van de 5 sterren krijgen wij gemiddeld 4,5 sterren. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op, want we zorgen er graag voor dat onze gasten het restaurant met een tevreden gevoel verlaten.

Met 2 personen genoten van een avond in dit visrestaurant. Zeer vriendelijke ontvangst en super mooi plekje op het terras aan de haven. We hebben genoten van voortreffelijke (vis)gerechten, verrassingen van de kok. Heerlijke bijpassende wijn. Een smakelijk zoet dessert en een top kaasplankje zoals je het bijna nergens krijgt. Koffie met friandises als afsluiting. Absoluut sterwaardig!

Bekijk het veelzijdige menu van Visrestaurant de Tjotter

Bent u benieuwd naar de gerechten die onze professionele koks speciaal voor u bereiden? Neem dan eens een kijkje in de menukaarten en laat u inspireren. Misschien geniet u binnenkort wel van één van de heerlijke gerechten van onze menukaart. En dat allemaal terwijl u uitkijkt over de prachtige Noorderhaven en de oude sluis van Harlingen.

Kom eten bij ons visrestaurant in Harlingen

Komt u eten bij ons restaurant in Harlingen aan het water? Wij verwelkomen u graag! Reserveer nu uw tafel en wees verzekerd van een plek. Heeft u nog vragen of wilt u telefonisch reserveren? Neem dan gerust contact op. U kunt ons altijd bellen! Ook wanneer u bijvoorbeeld speciale wensen rondom bijvoorbeeld een dieet wilt doorgeven. Visrestaurant de Tjotter is telefonisch bereikbaar via 0517 414691. Als u wilt komen eten met een groep van 10 of meer personen kan in overleg een speciaal menu samengesteld worden.