Wilt u heerlijk eten in Harlingen? Dat kan! Wij van Restaurant de Tjotter heten u van harte welkom. Wij zijn hét visrestaurant in Harlingen waar we enkel werken met dagverse vangst afkomstig van de Harlinger visafslag. Deze kwaliteit proeft u.

Geniet van de meest heerlijke vis, schelp- en schaaldieren. Of kom smullen van onze verse oesters bij dé enige echte oesterbar van Nederland. Hoe heeft u deze het liefst? Gepocheerd of misschien wel ‘traditioneel’ geserveerd op ijs. U heeft de keuze uit diverse bereidingswijzen.

Onze keukenbrigade hanteert een moderne kookstijl gecombineerd met Belgische invloeden. Dit stukje Bourgondië proeft én beleeft u in ons gehele restaurant. De sfeer is warm, het eten overheerlijk en de locatie prachtig.

Heerlijk uit eten in Harlingen

Gaat u binnenkort een dagje naar Harlingen? Harlingen is een prachtige plaats met veel karakter en geweldig mooie plekken om van te genieten. Tevens ligt ze aan de Wadden wat werelderfgoed is. Tussen al het lopen en bewonderen door moet er ook tijd gemaakt worden om te eten. Heerlijk eten in Harlingen kunt u natuurlijk bij Restaurant de Tjotter, waar ons zonovergoten terras u al verwacht.

U vindt ons restaurant helemaal aan het einde van de langste haven van Nederland. Hier loopt het zoute water over in zoetwater. Heeft u uw plekje gevonden? Terwijl u smult van onze heerlijke gerechten kijkt u uit op de Noorderhaven van Harlingen, de beroemde Leeuwenbrug en de oude sluys in het oude centrum. Uiteraard kunt u ook keer op keer bij ons komen genieten.

Wat kunt u bij ons eten in Harlingen?

U wordt verrast door een veelzijdig en kwalitatief hoogstaand assortiment wanneer u besluit bij ons te eten in Harlingen. Eten bij Restaurant de Tjotter is een culinaire smaakexplosie! Geniet van de meest verse vis, schelp- en schaaldieren. Of proef van gerechten die zijn bereidt met zeewier. Dit levert niet alleen een unieke en heerlijke smaak op, maar bevat ook vele gezonde mineralen.

Tevens kunt u ook proeven van smaakvolle oesters in onze oesterbar. Bent u of iemand in uw gezelschap nu helemaal geen liefhebber van vis? Geen probleem! Wij serveren ook diverse vleesgerechten. Zelfs voor vegetariërs hebben wij voldoende keus. Zo is uit eten gaan in Harlingen bij Restaurant de Tjotter voor iedereen een waar feestmaal!

Reserveer direct of telefonisch!

Komt u bij ons eten in Harlingen? Dat kan! Wij heten u van harte welkom. U kunt direct online reserveren, maar dit mag ook telefonisch. Tevens kunt u ons ook telefonisch bereiken indien u bijvoorbeeld vragen heeft of specifieke wensen wilt doorgeven omtrent bijvoorbeeld een dieet. Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.