Lunchen in Harlingen

Bent u een dagje aan het shoppen in Harlingen en zoekt u nog een heerlijke plek om te lunchen in Harlingen? Of bent u een weekendje op stap en zoekt u nog een restaurant dat beschikt over geweldig uitzicht? Heerlijk aan het water. Met uitzicht over de Noorderhaven, de oude sluis en de bekende brug. Voor een heerlijke lunch bent u van harte welkom bij Visrestaurant de Tjotter. Wij zijn namelijk hét visrestaurant van Harlingen. Geniet heerlijk van vis-, schelp- en schaaldieren en laat u verrassen door onze chefs. Ze maken met veel plezier een heerlijke lunch voor u klaar. Wilt u meteen een tafeltje reserveren? Bel dan naar 0517 414691 en verzeker uzelf van een plekje in ons populaire visrestaurant.

Lunchen aan het water bij ons restaurant in Harlingen

In ons visrestaurant kunt u alle dagen van de week heerlijk lunchen in Harlingen. U kunt kiezen uit heerlijke gerechten waarin verse vis, schaaldieren en schelpdieren in verwerkt zijn. Hierbij ontvangt u heerlijk warm brood met boter. Geniet van een Harlinger vissoep of een romige pasta met penne, garnalen en spekjes. Of kies een gerecht van de a la carte kaart! Het is namelijk de hele dag mogelijk om te bestellen van deze kaart. U kunt ook plaatsnemen aan Nederlands eerste Oesterbar. Tijdens het eten van de professioneel bereide oesters kijkt u uit over de keuken. De oesters worden op verschillende manieren voor u bereid. Het is maar net welke bereiding uw voorkeur heeft. Kies voor de oesters op ijs, of voor gegratineerde of gepocheerde oesters.

Een heerlijke lunch voor iedereen

De chefs maken met alle liefde voor iedereen een heerlijk gerecht voor u klaar. Bent u vegetarisch? Geen probleem! Ook als u vegetarisch bent kunt u heerlijk lunchen in Harlingen bij de Tjotter! Op het menu staan namelijk meerdere vegetarische gerechten die de koks met veel plezier voor u klaarmaken. Doordat er ook veel vleesgerechten en vegetarische gerechten op de menukaarten staan, kan iedereen bij ons aanschuiven. Ook als niet van vis of oesters houdt.

Ik heb hier onlangs samen met twee goede vriendinnen fantastisch geluncht! Fraai uitzicht op het terras en heerlijk eten: vooraf een palingsalade, daarna gepocheerde, verse tarbot en als afsluiting een goede irish coffee. Echt een aanrader!

De Tjotter in Harlingen

Komt u bij ons lunchen in Harlingen? Dan geniet u van meer dan alleen voortreffelijke gerechten. De Tjotter in Harlingen ligt aan een prachtige haven, aan de Noorderhaven. Dit is de langste haven van Nederland. Hier vermengen zoet- en zout water zich met elkaar. Kom lunchen in Harlingen en geniet van het prachtige uitzicht en het rustgevende geluid van het kabbelende water. We zijn 7 dagen per week geopend. U kunt iedere dag bij ons komen smullen van de uitstekende bereide gerechten met vis-, schelp- en schaaldieren.

Reserveer een tafel bij visrestaurant de Tjotter in Harlingen

Wilt u heerlijk lunchen in Harlingen bij ons visrestaurant? Visrestaurant de Tjotter heet u graag van harte welkom in ons restaurant! Maak een keuze uit de heerlijke lunchgeruchten van de menukaart en geniet ondertussen van uw gezelschap en het prachtige uitzicht. Reserveer nu nog een tafel zodat u verzekerd bent van een tafel. Heeft u een vraag of opmerking? We staan u graag te woord. Bel gerust naar 0517 414691.