Dineren in visrestaurant in Harlingen

Wilt u een avondje heerlijk dineren in een goed visrestaurant in Harlingen? Dan moet u natuurlijk bij Visrestaurant de Tjotter zijn! Wees welkom, bijvoorbeeld met uw partner voor een romantische avond uit. Of geniet met het hele gezin van wat quality time onder het genot van heerlijk eten en drinken. Wie weet wilt u uzelf eens goed verwennen met een avondje alleen uit eten. Met wie u ook komt; bij ons kunt u altijd aanschuiven. Wij zijn hét visrestaurant in Harling én tevens de enige echte oesterbar van Nederland. Zeven dagen per week kunt u bij ons dan ook genieten van dagverse vangst aan vis, schelp- en schaaldieren: rechtstreeks uit de zee. En dit proeft u!

Ons visrestaurant in Harlingen; verser wordt het niet!

Gaat u dineren bij een visrestaurant in Harlingen; dan verwacht u natuurlijk wel hoge kwaliteit. En dat is precies wat wij u durven te garanderen! Bij Restaurant de Tjotter werken we met dagverse vangst afkomstig van de Harlinger visafslag. Wij zijn gelegen aan de Noorderhaven; waar de zoute zeelucht u tegemoet waait. Binnen onze keuken wordt er een moderne kookstijl gehanteerd met Belgische invloeden. Dit levert een unieke combinatie op. Zo kookt onze brigade vaak met zeewier; wat een bijzondere smaak oplevert, maar ook vele gezonde mineralen bevat. Proef bijvoorbeeld van onze zeewierkroketten; een heuse smaakexplosie. Of geniet van onze oesters in de oesterbar. Hier heeft u de keuze uit oesters die op diverse manieren worden bereidt; gepocheerd of bijvoorbeeld op ijs geserveerd. Bent u nu zelf geen visliefhebber? Of bent u in gezelschap van mensen die niet van vis houden of wellicht vegetarisch zijn? Geen enkel probleem. Ondanks dat wij een visrestaurant in Harlingen zijn, serveren wij ook heerlijke vegetarische en vleesgerechten!

Een avond dineren als cadeau!

Wilt u iemand bedanken? Of is er iemand jarig? U kunt ook een avondje dineren of een middagje lunchen in ons visrestaurant in Harlingen cadeau doen! Wij beschikken over een cadeaushop waar u online een dinercheque kunt bestellen. Verras iemand met een heerlijke lunch; bijvoorbeeld uw moeder. Plan een onverwachte romantische date met uw partner. Of kies voor een arrangement voor uzelf. Waarom? Nou! Waarom niet!? Soms mag u uzelf ook wel eens iets cadeau doen, vindt u niet?

Reserveren bij ons visrestaurant in Harlingen!

Wilt u komen genieten van de meest verse vis of overheerlijke oesters? Dan heten wij van Restaurant de Tjotter u van harte welkom in ons visrestaurant in Harlingen! Reserveer nu online of doe dit telefonisch. U kunt ons ook altijd bellen indien u vragen heeft. Neem gerust contact op. Ook wanneer u bijvoorbeeld speciale wensen rondom bijvoorbeeld een dieet wilt doorgeven. Wij staan u graag te woord.