Google+TwitterFacebook
VISRESTAURANT & OESTERBAR

A la Carte menu

    • Menu's

    • Dagmenu

      27.95

      Salade van lauwwarm gerookte paling en uitgebakken spek met pesto, komkommer en kropsla
      *****

      Scholfilets gestoofd in room en visbouillon met frisse venkel en paddenstoelen
      *****
      Dessertverrassing van desserts uit eigen patisserie

    • Schelp en schaaldieren menu

      38.95

      Een vier gangen menu samengesteld uit diverse bereidingen van dagverse schelp en schaaldieren

    • Surprise menu

      Laat u door de kok verrassen

      Drie gangen € 29,95
      Vier gangen € 36,50

    • Koude voorgerechten

      Koude voorgerechten en soepen geserveerd met warm brood en boter

    • Sashimi

      10,95

      Trio sashimi van Tonijn met sesam, Coquille met wasabi en Langoustine met gember

    • Tjottersalade

      9,95

      frisse groene salade van diverse gerookte vissoorten en Hollandse Garnalen met cognac-cocktailsaus

    • Carpaccio

      9,95

      Carpaccio van ossenhaas met Balsamico siroop Pijnboompitten en oude kaas

    • Fruits de Mer

      9,95

      Fruits de mer, een mix van diverse schaal en schelpdieren op een bedje van couscous

    • Zes Zeeuwse Oesters op ijs

      16,95

      voor meer bereidingen vraag naar onze oesterkaart

    • Soepen

      Koude voorgerechten en soepen geserveerd met warm brood en boter

    • Bisque

      9,95

      Krachtige Bisque van Langoustines met Hollandse Garnalen afgemaakt met room en cognac

    • Harlinger vissoep

      9,95

      goed gevuld met diverse vis, schelp, en schaaldieren

    • Soep van het seizoen

      6,95

      vegetarisch

    • Warme voorgerechten

    • Zwaardvis

      10,95

      Gegrilde Zwaardvis, krokante Ham, kropsla, wakame, komkommer en gemberdressing

    • Kalfshart zwezerik

      10,95

      Krokant gebakken Kalfshart-zwezerik met gestoofde Kalfswang, Kalfsjus en meerdere bereidingen van bloemkool

    • Langoustine

      10,95

      Gebakken Langoustinestaartjes met Livar Ham, gepofte quinoa en calvados-appeltjes

    • King Krab en Inktvis

      9,95

      Gebakken Inktvis en King Krab met venkel en oesterzwam op groene lintpasta

    • Geitenkaas uit de oven

      9.95

      Smeltende Geitenkaas met gemarineerde groenten en pijnboompitten op smaak met honing en mosterd

    • Coquilles

      10,95

      Kort gebakken Coquille en Garnalenstaarten afgeblust met Noilly-prat op crème van gepofte biet

    • Visspecialiteiten

    • Zeewolf

      22,95

      Gebakken Zeewolffilet met meegebakken ham en kappertjes op puree van knolselderij

       

    • Zeebaars

      22,95

      Gebakken Zeebaarsfilet in groene kruidenkorst met couscous en zeewiersaus

       

    • Visstoofpotje

      19,95

      Visstoofpotje, van diverse vis, schelp en schaaldieren in een romige saus met mee gegaarde verse groenten

    • Langoustines en Gamba’s

      25,95

      Hele Langoustines en Gamba’s met meegebakken ui en prei, afgeblust met knoflookboter

       

    • Paling

      25,95

      Drie bereidingen van Paling, gestoofd in het groen, gebakken in de boter en ambachtelijk gerookt met ingelegde komkommer

    • Tonijnsteak

      23,95

      Duo van Gegrilde Tonijn en Zwaardvis, krokantjes van rettich met crème van sesam en gember

       

       

    • Zeetong of Sliptong

      dagprijs

      Gebakken in de roomboter en afgeblust met citroen

    • Dagschotel

      dagprijs

      Deze dagverse vis zal door de gastvrouw of heer worden getoond aan tafel over de bereidingswijze kunt u meebeslissen

    • Kabeljauw

      21,95

      Op de huid gebakken Kabeljauwloin met zachte mosterdsaus, fijne venkel en bleekselderij

    • Vleesgerechten

    • Kalfs ribeye

      23.95

      Gebraden Kalfsrib-Eye met een bitterbal van kalfswang, gepofte biet en kalfjus

    • Tournesdos

      26,50

      Rosé gebraden biefstuk van de ossenhaas met bloemkool, oesterzwam en jus van rode port

    • Tamme eendenborst

      20,95

      Eendenborst op het eigen vet gebakken met Cognac-appeltjes, knolselderij en gevogelte jus

    • Irish stew

      21,95

      Stoofgerecht van lamsvlees met mint tinten en couscous

    • Vegetarische gerechten

    • Wisselende seizoenssoep

      6,95
    • Zeewieren

      7,95

      Bitterballetjes van Zeewieren met wakame, wasabi-mayonaise en sesam

    • Ragout

      14,95

      Ragout van diverse paddenstoelen, verse groenten en knoflook op bruschetta

    • Pasta

      14,95

      Groene lintpasta met zongedroogde tomaat, selderij, en oude kaas

    • Nagerechten

      uit eigen patisserie

    • Karnemelk en yochurt

      7,95

      IJs van boerenyoghurt en Panna cotta van karnemelk met een schuimpje van yoghurt

       

    • Drie keer Chocolade

      8,95

      IJs van pure chocolade en koffie, crème van witte chocolade, en bavarois van melkchocolade

    • Drie bereidingen van Karnemelk

      7,95

      Drie bereidingen van karnemelk en citrus, panacotta met sinaasappel, mousse met grapefruit en ijs met limoen

    • Fries dessert

      7,95

      Bavarois van Fries suikerbrood, ijs van Friese dûmkes, en mousse van Beerenburg

       

    • Michel van Tricht & Zoon kaasaffineurs

      12.50

      Hartig na genieten van een selectie van de mooiste kaassoorten uit o.a. Frankrijk, Ierland, Spanje, Italië, Zwitserland, Engeland en België